Nieuwbouw woning en atelier in Liessel

In Liessel verzorgen we alle gawalo (gas-water-loodgieterswerk) in een nieuwe woning met atelier. Dankzij een aantal geavanceerde systemen zorgen we enerzijds voor een belangrijke energiebesparing en anderzijds voor het verhogen van het wooncomfort.

Centrale verwarmingssysteem met vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor alle verdiepingen.

De woning wordt voorzien van een innovatieve centrale verwarming, waarbij we op alle verdiepingen werken met vloerverwarming. Deze vloerverwarming wordt aangelegd op noppenplaat. Op die noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon. De aanvoer- en retourleidingen liggen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen. Een snelle en perfecte wijze van werken.

Ruimteregeling voor meer comfort en lage kosten.

De centrale verwarming wordt gecombineerd met een ruimteregeling. Wij zijn specialist op het gebied van ruimteregeling. Met deze moderne regeltechniek kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Hybalansplus ventilatiesysteem, een gezond binnenklimaat door de afvoer van gebruikte lucht en de toevoer van verse lucht.

Hybalansplus is een balansventilatie met grote energiebesparing en maximaal gebruiksgemak. Vanuit een centrale luchtverdeelkast lopen flexibele leidingen naar iedere afzonderlijke ruimte. Hierdoor is de aanvoer en de afvoer voor iedere ruimte nauwkeurig in te stellen.

Loodgieterswerk.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor al het loodgieterswerk.