Nieuwbouw woning Castenray

In nauwe samenwerking met bouwbedrijf Hurkmans & Joris realiseren we een nieuwbouwwoning in Castenray. In deze woning wordt gebruik gemaakt van een aantal geavanceerde systemen die enerzijds zorgen voor een belangrijke energiebesparing en anderzijds het wooncomfort belangrijk verhogen.

Centrale verwarmingssysteem met Nefit SolarLine zonnecollectoren en zonneboiler.

Met de Nefit SolarLine wordt tot 60% van het warme water gratis verwarmd door de zon. De collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. En de perfect geïsoleerde SolarLine zonneboiler van 300 liter zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat.

Vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond en de garage.

De woning wordt voorzien van een innovatieve centrale verwarming. Op de begane grond werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op die noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon. De aanvoer- en retourleidingen liggen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen. Een snelle en perfecte wijze van werken.

Hybalansplus ventilatiesysteem, een gezond binnenklimaat door de afvoer van gebruikte lucht en de toevoer van verse lucht.

Hybalansplus is een balansventilatie met grote energiebesparing en maximaal gebruiksgemak. Vanuit een centrale luchtverdeelkast lopen flexibele leidingen naar iedere afzonderlijke ruimte. Hierdoor is de aanvoer en de afvoer voor iedere ruimte nauwkeurig in te stellen.

Ruimteregeling  voor meer comfort en lage kosten.

Wij zijn specialist op het gebied van ruimteregeling. Met deze moderne regeltechniek kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Sanitair en loodgieterswerk, inclusief ACO WTW douchegoot.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair (door de toekomstige bewoners gekozen in de showroom in Nederweert) en al het loodgieterswerk. De badkamer wordt voorzien van een bijzondere douchegoot. De ACO ShowerDrain WTW (WarmteTerugWinning) haalt zo’n 50% van de energie uit het warme douchewater terug, waarmee een gemiddeld gezin ca. 200 m3 gas per jaar bespaart.  Daarnaast werkt de ShowerDrain WTW comfortverhogend, omdat op deze wijze ca. 9-12 kW vermogen aan de warmwatervoorziening voor het douchen wordt toegevoegd.

Zinkwerk

Het huis wordt rondom voorzien van zinken goten en hemelwaterafvoeren, uiteraard verzorgen we dit ook.