Nieuwbouw woning Asten

In Asten realiseren we de installaties in een nieuwe woning. De bewoners hebben er –heel terecht- voor gekozen om in de nieuwe woning voor een maximaal comfort te gaan. Dankzij de geavanceerde systemen die wij kunnen bieden, gaat dit comfort probleemloos samen met een belangrijke energiebesparing.

Centrale verwarmingssysteem met vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond en de verdieping.

De woning wordt voorzien van een innovatieve lage temperatuur centrale verwarming. Op zowel de begane grond als de verdieping werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op die noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon. De aanvoer- en retourleidingen liggen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen. Een snelle en perfecte wijze van werken.

Ruimteregeling  voor meer comfort en lage kosten.

Wij zijn specialist op het gebied van ruimteregeling. Met deze moderne regeltechniek kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Sanitair en loodgieterswerk, inclusief waterontharder.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair en al het loodgieterswerk inclusief een mechanisch ventilatiesysteem. Omdat het water in Asten ook erg hard is, installeren we hier een waterontharder. Met deze waterontharder krijgt men zacht, kalkvrij water uit alle kranen in het huis.

Zinkwerk

Het huis wordt rondom voorzien van zinken goten en hemelwaterafvoeren, uiteraard verzorgen we dit ook.