Nieuwbouw Staalframehuis Venray

In nauwe samenwerking met Peter Hurkmans Bouw en Timmerbedrijf Peter Driessen realiseren we een bijzondere woning in Venray. Deze woning is een zogenaamd Staalframehuis. Het principe van een Staalframehuis is het bouwen van een zeer energiezuinige woningen op basis van een staalframe tegen een aantrekkelijke prijs. Een Staalframehuis is voorzien van nog meer isolatie dan normaal en een uitstekende kierdichting. Het resultaat is een absolute energiezuinigheid. Plus een hoog comfort. Uiteraard is deze woning uitgerust met state-of-the-art installaties.

Centrale verwarmingssysteem met Nefit SolarLine zonnecollectoren en zonneboiler.

Met de Nefit SolarLine wordt tot 60% van het warme water gratis verwarmd door de zon. De collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. En de perfect geïsoleerde SolarLine zonneboiler zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat.

Vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond en de garage.

De woning wordt voorzien van een innovatieve centrale verwarming. Op de begane grond werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op de noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon. De aanvoer- en retourleidingen liggen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen. Een snelle en perfecte wijze van werken.

Ruimteregeling  voor meer comfort en lage kosten.

Wij zijn specialist op het gebied van ruimteregeling. Met deze moderne regeltechniek kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Hybalansplus ventilatiesysteem, een gezond binnenklimaat door de afvoer van gebruikte lucht en de toevoer van verse lucht.

Hybalansplus is een balansventilatie met grote energiebesparing en maximaal gebruiksgemak. Vanuit een centrale luchtverdeelkast lopen flexibele leidingen naar iedere afzonderlijke ruimte. Hierdoor is de aanvoer en de afvoer voor iedere ruimte nauwkeurig in te stellen.

Sanitair en loodgieterswerk.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair en al het loodgieterswerk.