Nieuwbouw karakteristieke woning

We verzorgen alle installaties in een karakteristieke, rietgedekte, nieuwbouwwoning in Deurne. Deze woning, met een nostalgische uitstraling, wordt door ons voorzien van duurzame technieken. De installatie in deze woning bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

Vloerverwarming met zoneregeling

Op de begane grond en de verdieping werken we met vloerverwarming op tackerplaat. Op de isolerende tackerplaat monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon.

Met de moderne regeltechniek van de zoneregeling kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Zehnder ComfoAir ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Daarnaast verzorgen wij in de woning ook de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir gecombineerd met het Dyka Air ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat woningen tegenwoordig vrijwel kierdicht zijn (om ze zo energiezuinig mogelijk te maken) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

In de keuken installeren we een Bora afzuigsysteem. De BORA kookveldafzuiging zuigt wasem en geurtjes naar beneden af daar waar ze tijdens het koken ontstaan: direct bij het kookveld.

Loodgieterswerk.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van de (gescheiden) riolering en het al het loodgieterswerk. Naast de (traditionele) systemen zoals riolering, warm- en koudwaterleidingen, leggen we ook een Dyka infiltratiesysteem aan, een compleet systeem voor het transport, de infiltratie en filtering van het afgekoppeld regenwater.