Nieuwbouw boerderijwoning Someren

In nauwe samenwerking met bouwbedrijf Hurkmans & Joris realiseren we een bijzondere nieuwbouwwoning in Someren. In deze rietgedekte boerderijwoning installeren we een aantal geavanceerde systemen die zowel zorgen voor energiebesparing als voor een verhoogd wooncomfort.

Centrale verwarmingssysteem met Nefit SolarLine zonnecollectoren en zonneboiler.

Met de Nefit SolarLine wordt tot 60% van het warme water gratis verwarmd door de zon. De collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. En de perfect geïsoleerde SolarLine zonneboiler zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat. De zonnecollectoren worden op de garage geïnstalleerd, eventueel wordt dit nog uitgebreid met PV zonnepanelen.

Vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond en de garage.

De woning wordt voorzien van een innovatieve centrale verwarming. Op de begane grond werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op de noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon. De aanvoer- en retourleidingen liggen vlak naast elkaar, waardoor een optimale warmtespreiding wordt verkregen. Een snelle en perfecte wijze van werken.

Ruimteregeling  voor meer comfort en lage kosten.

Wij zijn specialist op het gebied van ruimteregeling. Met deze moderne regeltechniek kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Sanitair en loodgieterswerk.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair (door de toekomstige bewoners gekozen in de showroom in Nederweert) en al het loodgieterswerk. De goten en de hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in koper.