Moderne villa met duurzame Nefit warmtepomp

In Someren voorzien we een fraaie, moderne villa van state-of-the-art installaties, waarmee deze hedendaagse woning absoluut duurzaam wordt.

Nefit EnviLine Tower warmtepomp voor verwarming en koeling.

Een volledig elektrische oplossing. Met 80% schone energie uit buitenlucht levert de EnviLine warmtepomp een enorme besparing op. Voorzien van een geïntegreerde rvs boiler van 190 liter. Het tapwater wordt verwarmd door de warmtepomp en indien nodig bijverwarmd met behulp van een in de binnenunit geïntegreerde elektrische naverwarmer. Een voordeel van deze variant is dat alles is geïntegreerd in één binnenunit. Het systeem werkt volledig op elektriciteit, dus een gasaansluiting is overbodig.

Vloerverwarming met zoneregeling.

Op de begane grond werken we met vloerverwarming op tackerplaat. Op de isolerende tackerplaat monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon.

Met de moderne regeltechniek van de zoneregeling kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

DUCO Comfort Plus ventilatiesysteem met Dyka Air systeem.

DUCO Comfort Plus Systeem is het meest uitgebreide systeem van Duco en speciaal ontwikkeld voor vraagestuurd ventileren, met regelkleppen op basis van vocht en CO2. De DucoBox heeft een minimaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast en is daarmee de stilste van Europa. Het DUCO systeem wordt gecombineerd met het Dyka Air systeem. Eenvoudige en snelle installatie, eenvoudige reiniging en minder geluid dankzij afgeronde vormen. Daarnaast heeft het systeem ovale kanalen met een geringere bouwhoogte. Daarnaast leggen we ook de kanalen voor een Bora kookplaatafzuigsysteem aan.

Omdat we tegenwoordig praktisch kierdicht bouwen (om zo energiezuinig mogelijk te zijn) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

Loodgieterswerk inclusief waterontharder.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het loodgieterswerk. Omdat het water in Someren ook redelijk hard is, installeren we hier een Lubron waterontharder. Met deze waterontharder krijgt men zacht, kalkvrij water uit alle kranen in het huis.