Moderne architectuur met actuele installaties.

Bij een nieuwbouw staalframe woonhuis in Oosterhout dat gebouwd wordt met moderne architectuur, hebben de toekomstige bewoners na een gedegen oriëntatie gekozen voor ons voorstel voor actuele installaties waarmee hun nieuwe woning uiterst energiezuinig wordt en meer dan ruimschoots voldoet aan de huidige eisen.

Een staalframewoning maakt snel bouwen mogelijk en biedt een grote vrijheid in zowel het ontwerpen van de woning als in de gevelafwerking. Bij deze woning is van beide vrijheden volop gebruik gemaakt.

We installeren hier o.a. de volgende state-of-the-art installaties:

Gree U-Crown multi split airconditioners,voor zowel verwarmen als koelen

Deze airconditioners zijn uitgerust met een energiebesparende tweetrapscompressor waardoor zowel de koelcapaciteit met 35% als de verwarmingscapaciteit met 30% verhoogd is In de woonkamer wordt een binnenunit van 5,2 kW en in de slaapkamer een binnenunit van 2,6 kW gemonteerd. De buitenunit wordt op het platte dak geplaatst Leidingen worden vanuit de binnen unit naar het platte dak geleid.

Voor het warmwater hebben wij een 150 ltr Stiebel Elton boiler opgenomen

Zehnder ComfoAir Q450 ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Daarnaast verzorgen wij in de woning ook de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir Q450 gecombineerd met het HybalansPlus ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat we tegenwoordig praktisch kierdicht bouwen (om zo energiezuinig mogelijk te zijn) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

Daarnaast wordt door ons de afzuigkanalen voor het Bora afzuigsysteem (in de keuken) aangelegd.

Loodgieterswerk en sanitair.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van de riolering en al het loodgieterswerk. Plus het sanitair.

Daarnaast wordt een Lubron Easysoft 750 waterontharder geïnstalleerd.

Rockflow hemelwaterinfiltratiesysteem

Het hemelwatersysteem wordt gescheiden uitgevoerd; voor de hemelwaterafvoer hebben wij een Rockflow infiltratiesysteem van 22,7 m³ opgenomen voor de infiltratie van het hemelwater op het perceel.