Markante nieuwbouwwoning met up-to-date installaties

Bij een fraai nieuwbouwproject in Evertsoord leveren we alle installaties voor de markante woning. Gekozen is voor geavanceerde apparatuur waardoor een zeer energiezuinig huis ontstaat.

Nibe lucht/water warmtepomp F2120-16 met VVM 320 binnenunit

Met een SCOP van meer dan 5,0 (500% efficiency!) leveren deze uiterst efficiënte warmtepompen op jaarbasis gemiddeld meer dan vijfmaal zoveel energie dan ze aan energie verbruiken. Deze kwalitatief hoogwaardige warmtepompen zijn ontwikkeld voor het koude Scandinavische klimaat. Het geluidsniveau van de NIBE warmtepompen is daarbij ongekend laag.

De F2120-16 monoblock buitenunit wordt gecombineerd met een VVM 320 binnenunit en vormen zo samen een all-electric warmtepompinstallatie. Het geheel is voorzien van een boiler van 300 liter.

Zehnder ComfoAir Q450 ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Daarnaast verzorgen wij in de woning ook de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir Q450 gecombineerd met het HybalansPlus ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat we tegenwoordig praktisch kierdicht bouwen (om zo energiezuinig mogelijk te zijn) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

Vloerverwarming met zoneregeling

Op de begane grond en de verdieping werken we met vloerverwarming op tackerplaat. Op de isolerende tackerplaat monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon.

Met de moderne regeltechniek van de zoneregeling kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Loodgieterswerk.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van de riolering en al het loodgieterswerk.