Klassieke elementen gecombineerd met moderne installaties

We verzorgen alle energiezuinige installaties in een nieuwbouw woonhuis in Helmond (Brandevoort). Deze fraaie woning combineert klassieke elementen in de architectuur met de modernste installatietechnieken voor een perfect woongenot.

Stiebel Eltron WPL 17 ICS classic lucht/water-warmtepomp

Met de voor binnenopstelling ontwikkelde inverter-lucht/water-warmtepomp WPL 17 ICS classic biedt STIEBEL ELTRON een net zo elegante als efficiënte systeemoplossing voor de nieuwbouw. Dankzij de variabele luchtgeleiding en vooraf gemonteerde luchtkanalen is deze vrijwel overal snel en eenvoudig aangesloten.

Door de uitstekende geluidsisolatie van de luchtgeleiding is de warmtepomp zelfs bij dichte bebouwing nauwelijks hoorbaar. In de silent mode werkt de WPL 17 ICS classic zelfs nóg stiller.

De warmtepomp wordt gecombineerd met een 300 liter boiler.

Zehnder ComfoAir ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Wij verzorgen in de woning de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir gecombineerd met het Dyka Air ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat we tegenwoordig praktisch kierdicht bouwen (om zo energiezuinig mogelijk te zijn) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

De ventilatiekanalen van DYKA Air en de stille en energiezuinige DucoBox afvoerventilatoren zorgen ervoor dat alle vervuilde en vochtige lucht efficiënt wordt afgevoerd. Met behulp van CO2- en/of vochtsensoren wordt er alleen geventileerd waar en wanneer dat nodig is. De DYKA Air ventilatiekanalen zijn ook geschikt voor luchttoevoer.

Loodgieterswerk.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van de riolering en al het loodgieterswerk, inclusief een Lubron waterontharder voor heerlijk zacht water.