Energiezuinige staalframewoning Deurne

We zijn nauw betrokken bij de nieuwbouw van een bijzondere staalframewoning in Deurne. Het staalframe, geleverd door Nedframe, vormt de ideale basis voor de zeer energiezuinige woning die ook nog eens een keer zeer snel gebouwd kan worden. Bouwen met staalframe is een duurzame manier van bouwen die naar onze mening een grote toekomst heeft.

Als installatiebedrijf verzorgen wij in de woningen alle installaties plus het loodgieterswerk en het sanitair.

De woning wordt voorzien van uitgekiende installaties waarmee de woning praktisch energieneutraal wordt en daarmee nu al voldoet aan de eisen die vanaf eind 2020 aan alle nieuwe gebouwen gesteld worden. Zo krijgt de woning o.a. een innovatieve Alpha Innotech water/water warmtepomp met een zonneboiler systeem van Citrin Solar voor de warm water voorziening en zonnepanelen (JA Solar). Om het comfort van de woning te verhogen wordt de gehele woning voorzien van vloerverwarming die in de zomer ook gebruikt kan worden voor koeling.

Daarnaast verzorgen wij in de woning de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir Q ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat dit soort woningen absoluut kierdicht zijn (om ze zo energiezuinig mogelijk te maken) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.