Energiezuinige staalframe nieuwbouwwoning

We zijn nauw betrokken bij de nieuwbouw van een bijzondere staalframewoning in Deurne. Het staalframe vormt de ideale basis voor de zeer energiezuinige woning die ook nog eens een keer zeer snel gebouwd kan worden. Bouwen met staalframe is een duurzame manier van bouwen.

De woning wordt voorzien van uitgekiende installaties waarmee de woning praktisch energieneutraal wordt

Alpha Innotech water/water warmtepomp

Zo krijgt de woning o.a. een innovatieve Alpha Innotech water/water-warmtepomp met een zonneboiler systeem voor de warm water voorziening en zonnepanelen.

Vloerverwarming met zoneregeling

In de hele woning werken we met vloerverwarming op tackerplaat. Op de isolerende tackerplaat monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon. In de zomer kan hiermee ook prima (in combinatie met de water/water-warmtepomp) gekoeld worden.

Met de moderne regeltechniek van de zoneregeling kunnen alle ruimtes individueel verwarmd worden, waarbij comfort en kostenbesparing hand-in-hand gaan.

Zehnder ComfoAir Q450 ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Daarnaast verzorgen wij in de woning ook de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir Q450 gecombineerd met het HybalansPlus ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat we tegenwoordig praktisch kierdicht bouwen (om zo energiezuinig mogelijk te zijn) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

Rockflow hemelwaterinfiltratiesysteem

Het hemelwatersysteem wordt gescheiden uitgevoerd; voor de hemelwaterafvoer hebben wij een Rockflow infiltratiesysteem opgenomen voor de infiltratie van het hemelwater op het perceel.

Loodgieterswerk en sanitair.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van de riolering en al het loodgieterswerk. Daarnaast zorgen we ook voor stijlvol sanitair.