Energiezuinig staalframehuis in Roelofarendsveen

We zijn nauw betrokken bij de nieuwbouw van een staalframe woning in Roelofarendsveen. Het staalframe, geleverd door Nedframe, vormt de ideale basis voor de zeer energiezuinige woning die ook nog eens een keer zeer snel gebouwd kan worden. Bouwen met staalframe is een duurzame manier van bouwen die naar onze mening een grote toekomst heeft.

EnviLine TowerSolar

De EnviLine buitenunit wordt gecombineerd met een EnviLine TowerSolar binnenunit voorzien van een geïntegreerde rvs boiler. Op deze bivalente boiler worden zonnecollectoren aangesloten. Zo wordt het warme water (voor)verwarmd met duurzame zonne-energie. Het systeem werkt volledig op elektriciteit, dus een gasaansluiting is overbodig.

Vloerverwarming op noppenplaat, hoofdverwarming voor de begane grond en de verdieping.

Op de begane grond en de verdieping werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op de noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon.

Zehnder ComfoAir Q ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Daarnaast verzorgen wij in de woning ook de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir Q ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat dit soort woningen absoluut kierdicht zijn (om ze zo energiezuinig mogelijk te maken) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

Volledige installaties

Uiteraard verzorgen we in deze woning ook het sanitair en het loodgieterswerk.