Energiezuinig staalframehuis in Alkmaar

We zijn (in samenwerking met Qbusbouw) nauw betrokken bij de nieuwbouw van een staalframe woning in Alkmaar. Het staalframe vormt de ideale basis voor de zeer energiezuinige woning die ook nog eens een keer zeer snel gebouwd kan worden. Bouwen met staalframe is een duurzame manier van bouwen.

CV-installatie met Remeha Tzerra combiketel en vloerverwarming

De Remeha Tzerra combiketel is een innovatieve geavanceerde combiketel is modulair opgebouwd. Dit vereenvoudigt het service- en onderhoudsgemak aanzienlijk. De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde Tzerra is extreem klein, maar groots in prestaties.

Op de begane grond en de verdieping werken we met vloerverwarming op noppenplaat. Op de noppenplaat (met een dampremmende laag) monteren we de slangen in een slakkenhuispatroon.

Zehnder WHR930 ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Daarnaast verzorgen wij in de woning ook de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder WHR930 ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Omdat dit soort woningen absoluut kierdicht zijn (om ze zo energiezuinig mogelijk te maken) is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

Volledige installaties

Uiteraard verzorgen we in deze woning ook het volledige loodgieterswerk (gas, water en riolering).