Energieneutrale nieuwbouwwoning Sterksel

In Sterksel verzorgen we de complete installatie voor een energieneutraal nieuwbouw woonhuis. De installatie bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

Nefit EnviLine warmtepomp gecombineerd met zonnepanelen.

Een volledig elektrische oplossing. Met 80% schone energie uit buitenlucht levert de EnviLine split warmtepomp een enorme besparing op. Een aparte airco en een cv-ketel zijn niet nodig, een gasaansluiting evenmin. EnviLine werkt volledig op elektriciteit en is in combinatie met het PV-systeem tot 100% duurzaam.

In tegenstelling tot de meeste warmtepompen haalt Nefit EnviLine zelfs bij -20°C nog warmte uit de buitenlucht. Onder Nederlandse omstandigheden zal de warmtepomp dus altijd aan het werk zijn.

Zehnder ComfoAir Q ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Daarnaast verzorgen wij in de woning ook de gebalanceerde ventilatie, een Zehnder ComfoAir Q ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De innovatieve ventilatie-units leveren een belangrijke bijdrage aan een comfortabel binnenklimaat, zorgen voor een stille werking in woon- en slaapkamers, leveren gezonde, stofvrije lucht en bieden bescherming tegen een te hoge luchtvochtigheid.

Sanitair en loodgieterswerk.

Uiteraard zorgen we in deze woning ook voor de installatie van al het sanitair en al het loodgieterswerk.