Verhees en van Dijk verkozen als installateur voor het baanbrekende ZeroPlus concept.

Bevestiging van onze vooruitstrevende rol in duurzame energiesystemen in gebouwen.

Verhees en van Dijk verkozen als installateur voor het baanbrekende ZeroPlus concept.

ZeroPlus is een baanbrekend woonconcept waarbij energieneutraal bouwen (Nul-op-de-Meter-concept) samen gaat met een hoge mate van individuele aanpassing van de woning. Op die manier wordt duurzaamheid, comfort en een optimale woonbeleving probleemloos gecombineerd.

Wij zijn (na een maandenlang proces van intensieve gesprekken en voorstellen) geselecteerd als installateur voor deze energiezuinige  Nul-op-de-Meter woningen. Een mooie bevestiging van de vooruitstrevende rol die wij al jarenlang innemen op het gebied van installaties voor duurzame energie in gebouwen.

Deze woningen zullen op diversen plekken in Nederland gaan verrijzen, steeds aangepast aan de lokale omstandigheden en de wensen van de kopers .

Alle woningen zullen gebouwd worden met de snelle, lichtgewicht staalframe bouwmethode van Nedframe.

Alle woningen zullen gebouwd worden met de snelle, lichtgewicht staalframe bouwmethode van Nedframe. Een bouwmethode met louter voordelen: snel, optimale ontwerpvrijheid en met alle mogelijkheden voor energieneutraal bouwen. De combinatie van bouwen met staalframes en onze geavanceerde installaties is de optimale garantie voor energieneutrale woningen waarin wonen elke dag weer een feest is!

De ZeroPlus woningen worden standaard uitgerust met de E-Combi Box.

De ZeroPlus woningen worden standaard uitgerust met de E-Combi Box. De E-Combi Box is een kast waarin wij alle installatiecomponenten van de geavanceerde én bewezen energiesystemen overzichtelijk plug-and-play inbouwen.

Met dit totaal installatieconcept wordt Nul-op-de-Meter gerealiseerd. Het betreft ‘all electric’ woningen, waarbij de gasaansluiting verleden tijd en het elektriciteitsverbruik nihil is. Wij passen innovatieve energiesystemen toe die een hoog rendement opleveren.  Door deze doordachte combinatie van energiesystemen behaalt de woning Energielabel A++.