Thuiscomfort.nl, de website met een compleet overzicht voor comfortabel en toekomstbestendig wonen.

Mensen willen op een plezierige en veilige manier in hun huis wonen en willen dat ook zo lang mogelijk blijven doen. Omdat we steeds langer thuis blijven wonen, is het nodig om uw huis van tijd tot tijd kritisch te bekijken. Wat moet er wijzigen, wat moet aangepast worden, welke installaties en apparatuur is er allemaal op de markt om aangenaam te blijven wonen?

Thuiscomfort.nl, de nieuwe website met een compleet overzicht voor comfortabel en toekomstbestendig wonen.

De website Thuiscomfort.nl informeert en inspireert u hierbij. Met een allesomvattend overzicht van de mogelijkheden. Met het laatste nieuws op het gebied van wooncomfort, toekomstgerichtwonen en aangepast wonen. Met gerichte adviezen van specialisten en concrete oplossingen om uw wooncomfort en veiligheid te vergroten. In en om uw huis.

Laat u inspireren door Thuiscomfort:

  • als uw persoonlijke situatie verandert, bijvoorbeeld wanneer de kinderen op kamers gaan
  • om ideeën op te doen over een optimaal gebruik van uw bestaande woning, nu en in de toekomst
  • om een kijkje te nemen bij andere mensen thuis, om te zien welke bijzondere en slimme keuzes zij hebben gemaakt
  • om te zien welke lokale specialisten u kunnen helpen met aanpassingen aan uw woning
  • om goed geïnformeerd het gesprek aan te gaan met deze specialisten

Thuiscomfort is een initiatief van Technische Unie, een van onze vaste leveranciers. Via thuiscomfort.nl weet u wat er vandaag de dag te koop is om het comfort in en om uw huis te verbeteren. Thuiscomfort brengt de belangrijkste leveranciers en specialisten op het gebied van wooncomfort, levensloopbestendig en aangepast wonen samen. Op thuiscomfort.nl leest u over de laatste ontwikkelingen op deze markt en vindt u de nieuwste producten en diensten.

Als Erkend Zorg- en Comfortinstallateur juichen wij dit initiatief van harte toe en zijn officieel partner van Thuiscomfort.

Mocht u meer willen weten, bezoek dan het inspiratieplatform of stuur ons een mailtje, we komen dan vrijblijvend praten over de mogelijkheden van uw woning. Uiteindelijk wilt u toch ook zo lang mogelijk uw zelfstandigheid behouden, comfortabel en veilig wonen en zorg op maat ontvangen ?

www.thuiscomfort.nl

http://youtu.be/xWxxjHO33lo